Paardencoach

Nathalie Snijders

Welkom bij het binnenstebuiten. Mijn naam is Nathalie Snijders en ik ben één van de
paardencoaches die op het Binnenstebuiten de paardencoaching verzorgt.

Ik werk al jaren als begeleidster, voornamelijk voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Sinds een aantal jaar zet ik waar mogelijk paarden in tijdens die begeleiding. Ik ben gegrepen door de onvoorwaardelijke liefde en acceptatie die een dier brengt. Dit zorgt regelmatig voor confronterende, liefdevolle en ontroerende momenten.

Tijdens een sessie paardencoaching krijg je vaak inzicht op welk thema spanning en blokkades zitten en krijg je de ruimte om te experimenteren met nieuw gedrag. Door te doen en te ervaren hoef je niet de hele tijd te praten en werk je ook met je lijf.

Paarden communiceren alleen maar met hun lijf en nodigen je uit dat ook te doen. Het paard gaat jou als nieuw kuddegenoot screenen of je gezond bent met het paard te kunnen vluchten. Ik als paardencoach zal dat wat ik het paard zie doen vertalen in een vraag voor jou. Van daaruit krijg je de mogelijkheid om nieuwe perspectieven te ontwikkeling. Dit alles in verbinding.

De begeleiding die ik biedt is voornamelijk één op één, waarbij je het contact aangaat met het paard. Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden om een sessie paardencoaching te ondergaan en alles tijdens de sessie is naast het paard.

Ben je benieuwd wat een sessie paardencoaching voor je kan betekenen en wil je eens op een andere manier naar je leven kijken?

Neem gerust contact met me op en wie weet zien we elkaar binnenkort.