Een veilige omgeving om vanuit te verkennen

Weten vanuit ervaren

Even voorstellen: Ilona van der Beek

Hallo, mijn naam is Ilona van der Beek, sinds 2020 werkzaam als Trajectbegeleidster Werk voor Lister. Eind 2021 kwam ik in contact met Het Binnenste Buiten die aan de start stond van het opzetten, structureren en verder ontwikkelen van een dagbesteding met dieren en natuur. Mijn pioniersgeest werd gewekt, deze taak was op mijn lijf geschreven. Judith en ik vormen hierin nu een team. Ik richt mij op intake, coördinatie, voortgang begeleiding, overview en verdere uitbreiding/ ontwikkeling van activiteiten. 

Ik zet me graag in voor mijn medemens die een opstap nodig heeft om een bijdrage aan de maatschappij te kunnen leveren. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten, ik zie en belicht deze. Binnen de dagbesteding bieden we jou als deelnemer de kans om je kwaliteiten en talenten via doen, ervaren, vallen, opstaan en reflecteren (verder) te ontwikkelen. Het enige wat ik hierin doe is, samen met de dieren en de natuur, een veilige setting creëren waarin je steeds meer gebieden van jezelf kunt ontdekken en bewonen. 

Mijn lijfspreuk is: “het verschil tussen ‘weten’ en ‘echt weten vanuit ervaren’ ligt bij veel mensen vele innerlijke gangen uit elkaar”. Mijn opleiding Lichaamsgerichte Hypnotherapie heeft me hierin wakker gemaakt. In die tijd, nu zo’n 12 jaar geleden, vond ik het zelf ook fijn dat ik een veilige omgeving had om mijn binnenwereld verder te verkennen. Vanuit deze ervaring kan ik nu ook een anker zijn voor cliënten bij de Dagbesteding. 

Wil jij graag een volgende stap zetten in je eigen ontwikkeling voel je je aangetrokken tot onze dagbesteding? Neem vooral contact met me op. 

Voor wie nog wat meer over mij wil weten:

  • Opleidingen: Post HBO Life Coaching,  HBO Psychodynamische/ Hypnotherapie, Energetisch Lichaamswerk, Taoïstische jaartrainingen- inclusief Meditatie en Qi gong en nog vele losse workshops en trainingen. Daarnaast ook MTS Mode en kleding en diverse bedrijfstrainingen Projectmanagement.
  • Ervaring: Ruim 15 jaar ervaring als projectmanager/leider in het commerciële bedrijfsleven, 10 jaar ervaring in zowel individuele- als groepsbegeleiding op gebieden: Life Coaching, Lichaamsgerichte Therapie, Loopbaancoaching / Trajectbegeleiding.
  • Hobbies: Dansen, Qi gong, yoga, beeldhouwen, kleding naaien / meubels stofferen, lezen, wandelen, uit eten, genieten van het leven!