Onvoorwaardelijke acceptatie

Eigenwijs & Zachtaardig

Even voorstellen: Jobke, Reina, Utah, Fleur

De paarden spelen een grote rol bij Het BinnensteBuiten. Ze geven de plek een fijne energie. En zijn gewoon heel gezellig!

Jopke
Jopke is een ruin van ongeveer 15 jaar. Hij staat altijd voor iedereen klaar om te begroeten. Een ontzettend lief dier, met een hele zachte energie, en zeer fijngevoelig. Jopke is mensgericht en communicatief, hij weet goed wat hij wil en laat dat duidelijk zien.

Utah
Utah is een merrie van ongeveer 19 jaar. Deze merrie is zeer spiritueel en “weet” alles al lang voordat wij mensen het doorhebben. Zij is een hoog in rang staand paard, iets wat trots, met een enorme energetische capaciteit.

Zij belichaamt een staat van zijn waarin veel mensen verblijven. Een soort maatpak wat niet past, maar te netjes zijn om het uit te trekken.

Reina
Reina heeft een bijzonder mooie kleur, “koffie vos”, en is een merrie van 18 jaar. Een zelfstandig dier, kan heel goed voor zichzelf zorgen. Zij eist van de mensen dat er duidelijk en helder wordt gecommuniceerd. In de kudde heeft ze wat controledrang, zodat ze zelf rust kan ervaren. Ze heeft een hart van goud!

Fleur
Fleur wordt dit jaar 2 jaar. Zij heeft een mooie grijze kleur en zal langzaam steeds lichter worden. Ze is nieuw in de groep en eigenlijk ook nog nieuw in het leven. Haar vertrouwen naar mens en dier groeit met de dag! Een klein paardje met een enorme persoonlijkheid, een mooie aanvulling.