Een vrolijke noot

Creatief & Onderzoekend

Even voorstellen: King Arthur, BamBam, Sem, Rozemarijn

De geiten bij Het BinnensteBuiten vormen een hechte groep. Het zijn jonge dieren, alle 4 even oud. Ze zijn heel onderzoekend, creatief en pittig! De geiten zijn een vrolijke noot bij Het BinnensteBuiten.

King Arthur
De meest witte bok, met de grootste hoorns. Hij staat altijd overal vooraan en is het brutaalst van allemaal! Hij kan een beetje jaloers uit de hoek komen soms, maar zou er gevaar dreigen zal King Arthur de groep verdedigen!

BamBam
De meest bruine bok, aan de zijde van King Arthur. Hij is overal in geïnteresseerd, zeer onderzoekend. BamBam is van de groep het meest gericht op de mensen. Hij is heel speels en altijd in voor een race.

Sem
Sem heeft een prachtige zand/ licht bruine kleur. Hij is de meest gevoelige van de bokken en brengt balans in de groep. Hij heeft een zachte energie en trekt het meest op met de enige dame van het stel, Rozemarijn.

Rozemarijn
Zij heeft een mooie bruine kleur, met donkere punten. Ze is duidelijk kleiner dan de bokken, maar kan zich goed staande houden in deze groep. Gelukkig is Sem altijd bij haar. Ze heeft een hele zachte energie.